Retreats
och resor

HEALTHY HAPPY WEEKENDS - MED FOKUS PÅ TRÄNING, YOGA LYXIG RELAX & HÄRLIGA MÄNNISKOR


"Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider."

 

Här hittar du de senaste erbjudandena om retreats i med fokus på workshops, föreläsningar, yoga, träning & välmående. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de retreats jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans. Känns som att behovet är större än någonsin att ses!

AKTUELLA RETREATS:

YOGAWEEEND på Högberga GÅRD 

9-10 september med Annika Kvist och

Beatrice Magnusson

Yogaretreat de luxe på Högberga Gård, Lidingö den 10-11 september 2022

Vi kommer bjuda på flow yoga, yin yoga, silents walk och meditationer. Dessutom kommer det finnas tid för bad och relax i varm källa men också bubbel och mingel med härliga människor. Vi inleder helgen med ett yogapass och fortsätter med hälsosamt snacks, mer yoga och på lördag eftermiddag blir det silent walk och skogsbad och tid att bara ta in naturen och vattnet som är precis utanför dörren från vackra Högberga Gård. Vi avslutar helgen efter lunch på söndag med yoga och en gemensam hälsosam lunch. Helgen kommer snart vara bokningsbar. Du kan redan nu skicka en intresseanmälan till annika@annikakvist.com

Boka här: https://hogberga.se/weekend-stockholm/weekendpaket

Vandring - och yogareTREAT ENGELBERG

15 - 18 SEPTEMBER, 2022

Häng på en helt fantastisk vandring & yogaresa till Engelberg i höst.  Härliga Engelberg ligger i Schweiz och är ett av mina favoritställen. 

Tillsammans vandrar vi i magiska vyer i bergen, avrundar dagarna med härlig avslappnade och yoga, god närodlad mat och trevligt sällskap. Vi bor på populära & svenskägda hotellet Ski Lodge Engelberg som ligger mitt i byn som har byns bästa restaurang. Under en skön långhelg hänger vi tillsammans, fyller på med energi och skapar energi och minnen för livet.

Boka här: https://relasian.com/engelberg2022/

 

YOGARETREAT PÅ MYSIGA KRÄGGA HERRGÅRD

22-23 oktober, 2022
 

Häng på en mysig helg med ToppHälsa till härliga Krägga Herrgård. Vi kommer köra yoga och yinyoga, bjuda på härliga löpturer i gröna omgivningar och dessutom finns det ett mysigt SPA att tillgå. Dessutom kommer du få med dig hållbara tips för hur du kan hitta en hållbar och hälsosam livsstil med fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion. Boka här: https://www.kragga.se/weekend-stockholm/yogaretreat-okt

TENNIS & yogaRESA TILL PUERTO SOLLER

30 mars - 2 april 2023

Nu gör vi det igen! Den 30 mars till 2 april 2023 åker vi till Puerto de Soller på Tennis & Yoga retreat​

Det här är en resa för dig som vill öva upp din tennis, men också komplettera din tennisträning med härliga yogapass som bygger upp din styrka, rörlighet och balans i kroppen. Alla kan vara med, oavsett om du har yogat tidigare eller inte. 

Utöver tennis och yoga kommer vi ha tid till mysiga, härliga luncher och middagar i den lilla staden samt bad nere på stranden som ligger alldeles intill hotellet. Det ingå en välkomst - och en avslutningsmiddag i Puerto de Soller samt en lunch vid ankomst,  3 nätter med frukostar på det fina hotellet Es Port Hotel som är en fd. olivoljegård.

Det här får du inte missa. 

Maila till anders@relasian.com för frågor och för att sätta upp dig på en intresselista. Först till kvarn - förra året tog platserna slut på några veckor. 

IMG-5960.jpg
Skärmavbild 2022-04-27 kl. 09.39.29.png
Skärmavbild 2022-05-16 kl. 21.11.40.png
IMG-1806.JPG