Retreats
och resor

HEALTHY HAPPY WEEKENDS - MED FOKUS PÅ TRÄNING, YOGA LYXIG RELAX & HÄRLIGA MÄNNISKOR


"Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider."

 

Här hittar du de senaste erbjudandena om retreats i med fokus på yoga, träning & hälsa. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de träningsresor jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans, fysiskt eller digitalt. Känns som att behovet är större än någonsin att ses!

AKTUELLA RETREATS:

YOGARETREAT PÅ MYSIGA KRÄGGA HERRGÅRD

19-20 mars, 2022
 

Häng på en mysig helg med ToppHälsa till härliga Krägga Herrgård. Vi kommer köra yoga och yinyoga, bjuda på härliga löpturer i gröna omgivningar och dessutom finns det ett mysigt SPA att tillgå. Dessutom kommer du få med dig hållbara tips för hur du kan hitta en hållbar och hälsosam livsstil med fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion. 

Boka här: https://bontravel.se/resor/traningsresor/ny-chans-yogaretreat-pa-mysiga-kragga-herrgard-mars/

TENNISRESA TILL PUERTO SOLLER

1-4 APRIL 2022

Nu gör vi det igen! Den 1-4 april 2022 åker vi till Puerto de Soller på Tennis & Yoga retreat​

Det här är en resa för dig som vill öva upp din tennis, men också komplettera din tennisträning med härliga yogapass som bygger upp din styrka, rörlighet och balans i kroppen. Alla kan vara med, oavsett om du har yogat tidigare eller inte. 

Utöver tennis och yoga kommer vi ha tid till mysiga, härliga luncher och middagar i den lilla staden samt bad nere på stranden som ligger alldeles intill hotellet. Det ingå en välkomst - och en avslutningsmiddag i Puerto de Soller samt en lunch vid ankomst,  3 nätter med frukostar på det fina hotellet Es Port Hotel som är en fd. olivoljegård.

 

Tennistränare under resan är Andres Ruiz Jansson som är född och uppvuxen på Mallorca men som under en period bott och jobbat som tennistränare i Sverige. Andres bor numer i Palma, där han jobbar som tennistränare och driver det lokala tennisföretaget Action Tenis. Utöver Andres kommer vi ha med oss Javier Riutort Arroyo som också arbetar som tennistränare på Mallorca. 

Med på resan är också tennisvarumärket www.fortylove.se som kommer erbjuda grymma tennisinslag som du kommer gilla.

Det här får du inte missa. 

Maila till anders@relasian.com för frågor och anmälan.

YOGAWEEEND på Högberga GÅRD 

9-10 APRIL med Annika Kvist och

Beatrice Magnusson

Yogaretreat de luxe på Högberga Gård, Lidingö den 9-10 april 2022

Vi kommer bjuda på flow yoga, yin yoga, silents walk och meditationer. Dessutom kommer det finnas tid för bad och relax i varm källa men också bubbel och mingel med härliga människor. Vi inleder helgen med ett yogapass och fortsätter med hälsosamt snacks, mer yoga och på lördag eftermiddag blir det silent walk och skogsbad och tid att bara ta in naturen och vattnet som är precis utanför dörren från vackra Högberga Gård. Vi avslutar helgen efter lunch på söndag med yoga och en gemensam hälsosam lunch. Boka redan nu, så har du något att se fram emot till hösten och samlar kraft inför kommande julhelg. Hoppas vi ses! Annika och Bea.

Boka här: https://hogberga.se/weekend-stockholm/weekendpaket/yogaweekend

0E8A1467_195.jpg
0E8A1653_381.jpg