top of page

Retreats

RETREATS 


"Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider."

 

Här hittar du  retreats som innehåller yoga, meditationer, träning och föreläsningar. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de retreats jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans. Känns som att behovet är större än någonsin och varje retreat är unikt, med unika människor och upplevelser. Det finns möjlighet att resa både inom Sverige eller utomlands. En nyhet för i år är vandringsresan till Engelberg.

AKTUELLA RETREATS:

YOGAWEEEND på Högberga GÅRD 

11 - 12 Mars med Annika Kvist och Beatrice Magnusson

Vi gör det igen - för fjärde gången i rad erbjuder jag tillsammans med med min härliga kollega Bea en avslappnande helg i vår. Vi erbjuder under denna helg en palett av relax -  och återhämtningsaktiviteter som skapar kraft, stryka, rörlighet och balans hos dig och får dig att landa och hitta ny energi framåt. Du kommer att få prova på fysisk yoga i olika former men också yin yoga, meditationer (inkl en underbar sound healing med Bea) skogsbad utomhus. Dessutom kommer du få hänga med härliga människor äta gemensam middag med god hälsosam, grön mat, kanske ta ett glas bubbel och bada i en varm källa samt unna dig lite skön relax på mysiga Högberga Gård - ett stenkast från Stockholm på Lidingö. Du kommer också få lyssna på en förelösning med mig om mental återhämtning och få tips på hur du kan skapa mental balans med tallriksmodellen för hjärnan. 

Det finns begränsat antal platser, så boka era platser redan idag. . 

Boka här: https://hogberga.se/weekend-stockholm/weekendpaket

TENNIS & yogaRESA TILL PUERTO SOLLER

30 mars - 2 april 2023

FULLBOKAD: FAVORIT I REPRIS

Den 30 mars till 2 april 2023 åker vi till Puerto de Soller på TENNIS & YOGA retreat​!

Det här är en resa för dig som vill öva upp din TENNIS, men också komplettera din tennisträning med härliga YOGAPASS som bygger upp din styrka, rörlighet och balans i kroppen. Alla kan vara med och yoga, oavsett yogavana, däremot ska du ha spelat lite tennis för att kunna få ut det mesta av tennislektionerna. 

 

Utöver tennis och yoga kommer vi ha tid till VANDRING härliga LUNCHER och MIDDAGAR i den lilla staden samt bad nere på stranden som ligger alldeles intill hotellet. Det ingå en välkomst - och en avslutningsmiddag i Puerto de Soller samt en lunch vid ankomst,  3 nätter med frukostar på det fina hotellet Es Port Hotel som är en fd. olivoljegård.

Det här får du inte missa. Läs mer och boka: relasian.com/mallorca2023

Maila till anders@relasian.com för frågor. Först till kvarn gäller - vi har några platser kvar.

Vandring - och yogareTREAT ENGELBERG

7 - 10 SEPTEMBER, 2023

Häng på en helt fantastisk vandring & yogaresa till Engelberg i höst.  Härliga Engelberg ligger i Schweiz och är ett av mina favoritställen. Tillsammans vandrar vi i magiska miljöer i alperna bland bergstopparna. Vi avslutar våra vandringar varje dag med ett lugnare yin yoga pass som hjälper kroppen och ditt mentala jag att stretcha och slappna av efter en heldag i bergen, brukar kännas riktigt bra. Du kommer också få lyssna på en förelösning med mig om mental återhämtning och få tips på hur du kan skapa mental balans med tallriksmodellen för hjärnan. 

Vi bor på populära & svenskägda hotellet Ski Lodge Engelberg som ligger mitt i byn och som har byns bästa restaurang, där vi också äter frukost och middag. Luncherna intar vi under våra vandringar på någon grön sluttning eller på någon mysig restauranger i bergen. 

På resan tillbaka finns det möjlighet att stanna i mysiga byn Luzern för att ta en lunch och vandra runt i denna härliga alpstad mitt i Schweiz.

Det finns begränsat antal platser, så boka era platser redan idag. Du behöver inte vara en van yogi för att vara med. 

Kostnad: Ca 12 000 kr ex flyg

Transport till och från hotell ingår, fullspäckat program (vandring & yoga ) + samtliga måltider. 

Du bokar flyg på egen hand till Zurich.

För bokning och mer info skicka mail till: annika@annikakvist.com

IMG_5659.jpg
IMG-0196.jpg
IMG-0246.jpg
bottom of page