top of page

Retreats

RETREATS 


"To travel is to take a journey into yourself"

 

Här hittar du inspiration om retreats i Sverige och utomlands. 

Retreats som innehåller härliga yogapass, meditationer, träning och föreläsningar om personlig utveckling. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de retreats jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans. Känns som att behovet är större än någonsin och varje retreat är unikt, med unika människor och upplevelser. Det finns möjlighet att resa både inom Sverige eller utomlands. En nyhet för i år är: Day Retreat serien "En lyxigare lördag".

 
AKTUELLA RETREATS:

 "EN LYXIGARE LÖRDAG"

day RETREAT,  PÅ RODJURET I bROMMA DEN 26 AUGUSTI, 2023

En eftermiddag med fokus på DIG.

Det blir "yoga & mobility" med fokus på balans, rörlighet och styrka - viktiga komponenter för ditt välmående. Men också återhämtande och lugn yinyoga där vi främst jobbar med fashian och stretchar kroppen i olika lägen för återhämtning och långsiktigt hållbarhet. Du kommer få med dig nya nycklar och kunskaper kring yogan hem.

Utöver yogan kommer du att få lyssna på föreläsning om hjärnan som som ger dig verktyg för att bygga mental balans med också sätta mål framåt som gör skillnad.

Workbook ingår men också en LYXIG Goodiebag.

 

Vi håller till härliga på yogastudion Rodjuret i Bromma

Pris: 1 500 kr 

Anmäl till: annika@annikakvist.com

🌿✨ Vandring - och yogareTREAT ENGELBERG

7 - 10 SEPTEMBER, 2023

Vill du vara med på en helt magisk vandring & yogaresa till Engelberg i höst?

 

Häng med mig till underbara Engelberg, som är ett av mina favoritställen. Tillsammans kommer vi att vandra bland bergstopparna och avsluta varje dag med en avslappnande yin-yogapass som hjälper kroppen att sträcka ut och återhämta sig. Dessutom kommer du få lyssna på en inspirerande föreläsning om hjärnan och hur du kan bygga mental återhämtning, sätta mål och skapa positiva förändringar i ditt liv.

Vi kommer att bo på det populära och svenskägda hotellet Ski Lodge Engelberg, som ligger mitt i byn och har byns bästa restaurang. Här kommer vi att njuta av läckra frukostar och middagar tillsammans. Under våra vandringar kommer vi att inta luncherna på gröna sluttningar eller på mysiga restauranger uppe i bergen.

På vägen tillbaka har vi möjlighet att stanna i den charmiga byn Luzern för att ta en härlig lunch och utforska omgivningarna.

Antalet platser är begränsat, så boka din plats redan idag. Du behöver inte vara en erfaren yogi för att vara med, alla är välkomna!

🌟 Pris: Cirka 12 000 kr (exklusive flyg) Transport till och från hotellet ingår, samt ett fullspäckat program med vandring och yoga, tillsammans med alla måltider.

För bokning och mer information, skicka ett mail till: annika@annikakvist.com

💚💫 Detta är en fantastisk möjlighet att ge dig själv en välförtjänt paus, koppla av i naturen och fylla på med energi och inspiration. Missa inte chansen att vara med på denna unika retreat! 

Snart kommer jag uppdatera med fler retreats inför hösten med olika teman. Stay tuned och följ gärna @amazing_growth_retreats_ på instagram.

HHL_traningsklader_CarolineBorg_final.jpg
IMG_5659.jpg
bottom of page