top of page
skisser för urval_MG_5325skepparholmen.

om

annika

0E8A1460_188_edited.jpg

Ett hållbart och hälsosamt perspektiv

Att inspirera och coacha och få människor att göra förändringar som leder till en mer hållbar vardag är min stora passion! Det kan handla om dig som individ i ditt privatliv eller dig som ledare i ett mer proffesionellt arbetsliv. Det bygger egentligen på samma sak. Att stanna upp, lyssna inåt, reflektera och ställa sig frågor som: vad är viktigt för mig, vad vill jag och hur ska jag ta mig dit? Vi kan alla bli arkitekter i våra egna liv. Det gäller bara att våga kasta sig ut! 

"Livet är för kort för att inte våga prova"

 

I grund och botten är jag civilekonom. Jag har ett förflutet som marknadschef inom branscher såsom IT, träning och media. Dessutom har jag arbetat som VD inom träningsbranschen och lärt mig mycket om människors beteenden när det kommer till hälsa & hållbarhet. Under de senaste åren har jag haft förmånen att vara affärschef inom Bonnierkoncernen, där jag träffat och intervjuat tusental kvinnor på de träningsresor som jag har byggt upp tillsammans med underbara kollegor.

 

Idag arbetar jag som entreprenör. Jag är föreläsare, livsstilscoach, författare och konsult. Arbetar med att inspirera till hållbar förändring inom företag men också mot privatpersoner. Dessutom gillar jag att bygga digitala - och livekoncept kring hälsa som hjälper oss att göra hälsosamma förändringar i livet. Utöver det driver jag tillsammans med en kollega ett konsultbolag som heter Amazing Growth med fokus på att bygga en stabil värdegrund och utifrån det lönsamma affärer.

PR och press se nedan
0E8A1434_162.jpg
bottom of page