skisser för urval_MG_5204skepparholmen.j

MITT
ERBJUDANDE

FÖRELÄSNINGAR

– DIGITALA OCH LIVE

INSPIRERAS TILL EN MER HÅLLBAR OCH HÄLSOSAM VARDAG MED DRIV OCH ENERGI - SOM INDIVID ELLER FÖRETAG

 

“We are all here for some reason. Stop being a prisoner of your past. Become the architect of your future”

Robin Sharma

Jag brinner för att få individer och företag att göra hållbara och hälsosamma förändringar och verkligen få resultat. Jag är övertygad om att vi alla har svaren inom oss, dvs vi vet vad vi behöver för att må bra. Vi behöver börja med oss själva som individer. Steg ett är att stanna upp, lyssna inåt, reflektera. Steg två är att skapa nya hälsosamma rutiner som i sin tur skapar driv och energi som gör att vi kan leva våra liv fullt ut både privat och professionellt.

 

Det svåra är komma igång. Tricket är att arbeta med mål - långsiktiga och kortsiktiga och belöna sig själv på vägen - det är roligare och gör att du enklare når dina mål.

Jag erbjuder följande föreläsningar för individer & verksamheter: 

Fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil

- så kommer du igång redan idag

Du har säkert försökt att ändra på dina vanor i livet någon gång. Vi vet alla hur svårt det är att göra en livsstilsförändring. Under den här föreläsningen får ni de bästa tipsen för att redan idag komma igång med hållbara och hälsosamma rutiner i vardagen. Föreläsningen fokuserar på fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion. Vi arbetar igenom hur du sätter mål och får det att hända. Ingår: Boken Healthy Happy Living + 10 veckorsprogram 

Skapa hållbara resultat för dig och team

- med ett hälsosamt självledarskap i ditt team

Vad är viktigt för dig och ditt team i processen att skapa en hälsosam kultur? Vi arbetar i grupper och arbetar fram hållbara och hälsosamma rutiner som leder till ett hälsosamt klimat med ett självledarskap. Studier visar att fysiskt och mentalt välmående kommer högst upp på listan när det kommer till att skapa engangemang på en arbetsplats.

För chefer:

Hur rustar ni er för det mer coachande ledarskapet?

- så bygger vi engangemang, stolthet och driv 

”Anyone can lead when the plan is working, but the best leaders can lead when the plan falls apart” Robin Sharma

Ledarskapet håller på att förändras. Ord såsom självledarskap, distansledarskap, förändringsledarskap har blivit allt vanligare att förhålla sig till som chef. Ledarskapet har ändrat karaktär till att bli mer coachande och stöttande. Distansarbetet har ökat avsevärt under det senaste året. Här jobbar vi med verktyg för bygga en hållbar och hälsosam kultur med engangemang, stolthet och tillit.

Utöver ovan föreläsningar erbjuder jag även workshopupplägg på tre tillfällen för att gå på djupet och genomföra hållbara och långsiktiga förändringar. Vi arbetar digitalt eller live - upp till er.

Så här säger några av de som lyssnat på mina föreläsningar:

 

"Annika skriver inte folk på näsan utan på ett ödmjukt sätt delar hon med sig av sin kunskap och det är tydligt att alla får hitta sin egen väg i sitt hållbara självledarskap. Vi lärde oss att vill man få till en förändring är det viktigt att sätta mål. Det är aldrig för sent att börja – så varför inte börja redan idag som Annika säger”

–––––––––––

"Annika är en engagerad och personlig föreläsare som lyckas fånga gruppen

som helhet”  

–––––––––––

”Frågorna Annika driver är oerhört relevanta och viktiga, hon kopplar ihop forskning med konkreta aktiviteter där det finns något för alla att ta till sig. Dessutom är det tydligt att Annika brinner för området vilket smittar av sig och skapar engagemang även hos deltagarna”

–––––––––––

”Annika är har ju själv erfarenhet i ledande positioner vilket är fantastiskt. Det finns således mycket egna erfarenheter när hon föreläser inför ledare. Bra och intressant föreläsning med mycket interaktion mellan deltagarna. Här fick deltagarna prata med varandra och det skapar mer handlingskraft!”  

–––––––––––

”Annika är otroligt tydlig och energigivande, så det var ett nöje att släppa på henne till vårt dyrbara nätverk”

 

Läs mer om mitt samarbete med Talarnas här

Läs mer och beställ om boken längre ner på sidan.
Tropical Flower

MITT
ERBJUDANDE

0E8A1434_162.jpg

hälsoapp - ett digitalt hälsoretreat

KOM IGÅNG PÅ 28 DAGAR!

"Förändra din livsstil på 28 dagar - enkla, hållbara och hälsosamma rutiner" 

 

Vill du komma igång med hållbara och hälsosamma rutiner i din vardag? 

Då ska du ladda ner denna app som är som ett digitalt hälsoretreat och innehåller ett ”fyra veckors program” där du guidas igenom varje dag. Dessutom får du enkla verktyg för att hitta energi, balans och glädje i din vardag. 

 

Följande ingår:

 

  • Råd och tips om hur du sätter hållbara & hälsosamma mål för välmående 

  • Enkla fysiska & lugna yogapass på 15 - 20 min

  • Meditationer och andningsövningar för mental närvaro & styrka

  • Enkla träningspass på 15 - 20 minuter för hela kroppen 

  • 54 hälsosamma, enkla & goda recept framtagna av @afoodplace 

 

Appen ger dig verktyg för att komma igång idag och inte imorgon. Du kommer inom några veckor uppleva stora förändringar i ditt liv. Appen innehåller inga pekpinnar, mer glädje i att hitta en mer hälsosam livsstil.

Det här är en app som om du vill, kan förändra ditt liv!

Läs mer här

121tribe icon.png
Skärmavbild 2021-05-11 kl. 09.52.15.png
0E8A1467_195.jpg

Retreats
och resor

HEALTHY HAPPY WEEKENDS - MED FOKUS PÅ TRÄNING, YOGA LYXIG RELAX & MED HÄRLIGA MÄNNISKOR


"Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider."

 

Här hittar du de senaste erbjudandena om retreats i Sverige med fokus på yoga, träning & hälsa. Vi människor utvecklas genom möten, det är så vi levt sedan urminnes tider – tillsammans. Under alla de träningsresor jag varit med och arrangerat under åren har jag sett vilken enorm kraft och energi som uppstår när vi möts och upplever saker tillsammans, fysiskt eller digitalt. Just nu är det speciella förhållanden och vi följer självklart de senaste rekommendationerna för att säkerställa en säker och trygg upplevelse. 

AKTUELLA RETREATS:

SALt & härlig TRÄNINGSHELG PÅ VÄSTKUSTEN 

28 - 29 AUGUSTI 2021

Häng med ToppHälsa, mig och Sara Orrensjö på en aktiv ”Healthy Happy Weekend” till de saltstänkta klipporna i Bohuslän i närheten av Fjällbacka.

Avsluta sommaren på härliga Tanums Strand som ligger endast 15 minuter från Fjällbacka? Helgen inleds på lördag morgon med ett härligt träningspass utomhus i vackra miljöer. Helgen erbjuder utöver det härliga promenader eller löpturer. Självklart går det att börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp i det salta havet. Dessutom kommer du få lyssna på en inspirerande föreläsning med fyra nycklar till en hållbar och hälsosam vardag som ger dig en bra start inför vardagen och den kommande hösten. 

LYXIG FJÄLLWEEKEND I ÅRE MED VANDRING & YOGA 

2 - 5 september 2021

Följ med på en lyxig fjällweekend med yoga, träning, vandring och relax i härliga Åre. Vad sägs om att inleda hösten med vandring, yoga och relax i en fantastisk fjällmiljö? Helgen inleds på torsdag eftermiddag med ett mjukt avkopplande yogapass, ett glas bubbel och en härlig 3 rätters middag. Under helgen bjuds du på både svett, insikter och utsikter. Träning, relax, föreläsningar och vackra vyer. Du är med på så många klasser du vill och passar på att fylla på med extra syre. Känn dig trygg med att du kan vara med utifrån dina förutsättningar. Klasser och aktiviteter anpassas efter gruppen. Unna dig tre lyxiga dagar i Åre med vandring, träning, yoga och relax. Låt dig inspireras i en härlig fjällmiljö och njut av Holiday Clubs faciliteter och läget mitt i byn. Det här vill du inte missa! 

Träningshelg på Skepparhomen med Topphälsa den 1 - 3 oktober 2021

Lär dig dansa med Kristian Lotus som vägleder dig runt i olika härliga dansstilar. 

Glädjen går i taket när han kör ingång med sina energifylld pass. Jag bjuder på uppfriskande vinyasa flow, dvs fysisk yoga där vi andas i takt med våra rörelser med kroppen.  Dessutom blir det lugnare yinyoga pass. De

 Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du lägger nivån själv. Dessutom blir det föreläsning som ger dig sina nycklar till en hälsosam vardag innan vi äter en underbar 2-rätters middag i den KRAV-certifierade restaurangen. Kvällen avslutas med egentid i hotellets omtalade spaavdelning. ToppHälsas deltagare har på kvällen ensam tillgång till Skepparholmens spaavdelning som fått utmärkelsen Årets SPA 2017. Så passa på att njuta av bastun och den vackra utomhuspoolen med en härlig utsikt över skärgården tillsammans med nyfunna vänner.​​

Boka här: https://bontravel.se/resor/traningsresor/traningshelg-pa-skepparholmen/

YOGARETREAT PÅ MYSIGA KRÄGGA HERRGÅRD

23 - 24 OKTOBER  
 

Häng på en mysig helg med ToppHälsa till härliga Krägga Herrgård. Vi kommer köra yoga och yinyoga, bjuda på härliga löpturer i gröna omgivningar och dessutom finns det ett mysigt SPA att tillgå. Dessutom kommer du få med dig hållbara tips för hur du kan hitta en hållbar och hälsosam livsstil med fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion. 

Yogaretreat på HÄRLIGA SIGGESTA GÅRD 

13 - 14 NOVEMBER 2021

Kom och njut med oss på mysiga Siggesta Gård. Helgen kommer bjuda på dynamisk yoga med fokus på styrka och rörlighet men också mer avslappnade yinyogayoga, meditationer och inspirerande föreläsningar som ger dig nycklar till en hållbar och hälsosam vardag. Siggesta Gård är känd för sin goda och närproducerade mat, sina härliga interiöra miljöer och gröna vackra omgivningar. Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en magisk miljö ute på Siggesta Gård. 

online coachning 

Vill du ta nästa steg i livet, men vet inte riktigt hur? Vill du arbeta med värderingar och tydliga målsättningar och utifrån det skapa kraft och energi i vardagen? Jag erbjuder 3 olika online-paket. Välj det som passar dig bäst!

Ta första steget, boka ett coachpaket som passar dig.

 


 

"Healthy Happy Living
– 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil"

Det tar bara 66 dagar att förändra ett beteende och det bästa är att­ du kan börja redan idag!

 

Vill du egentligen leva mer hälsosamt, men vet inte riktigt var du ska börja? Då är det här boken för dig! Här får du handfasta råd och tips för hur du ska komma igång. Metoden bygger på ett tioveckorsprogram där du fokuserar på fyra delar av ditt liv, en del i taget: 

• mindfulness  • mat  • motion  • målsättningar

Förändringarna är inte alltför stora. De handlar främst om att lägga till nya goda vanor. Efter tio veckor kommer du att uppleva många positiva effekter i ditt liv: mindre stress, bättre hälsa, bättre självkänsla och högre självtillit. Med hjälp av hälsosamma vanor och verktyg i form av övningar och recept bygger du en ny, stabil grund att stå på. Du kan enkelt dela med dig av alla goda vanor till dem du bryr dig om. Lär dig att leva livet och njuta fullt ut av allt vackert och fantastiskt som finns runtomkring dig!