top of page

Det tar bara 66 dagar att förändra ett beteende och det bästa är att­ du kan börja redan idag!

Vill du egentligen leva mer hälsosamt, men vet inte riktigt var du ska börja? Då är det här boken för dig! Här får du handfasta råd och tips för hur du ska komma igång. Metoden bygger på ett tioveckorsprogram där du fokuserar på fyra delar av ditt liv, en del i taget: 

• mindfulness  • mat  • motion  • målsättningar

Förändringarna är inte alltför stora. De handlar främst om att lägga till nya goda vanor. Efter tio veckor kommer du att uppleva många positiva effekter i ditt liv: mindre stress, bättre hälsa, bättre självkänsla och högre självtillit. Med hjälp av hälsosamma vanor och verktyg i form av övningar och recept bygger du en ny, stabil grund att stå på. Du kan enkelt dela med dig av alla goda vanor till dem du bryr dig om. Lär dig att leva livet och njuta fullt ut av allt vackert och fantastiskt som finns runtomkring dig!  

 

"Inspirerande, tänkvärd & intressant! Betyg 4 av 5." Jennies boklista 

En helt underbar bok. Nu har jag läst hela igen och laddar inför ett hälsosamt och hållbart 2021. En perfekt nyårspresent till dig själv eller någon du älskar." Brijreads  

 

Vill du köpa boken?

-Swisha 195 kr till 123 210 31 90 Amazing Growth AB

Glöm inte att uppge namn och fullständig adress i meddelandefältet i Swish appen, så kommer ett ex av boken hem till dig i brevlådan inom kort.

"Healthy Happy FOOD– 28 dagar till en mer grön och växtbaserad kost"

Ingen har väl missat trenden att äta växtbaserat som tagit världen med storm? En trend som förhoppningsvis är här för att stanna, eftersom våra matvanor behöver ändras om vi ska minska vårt klimatavtryck. Studier visar att svenskar äter grönt minst en gång i veckan och att vi är benägna att göra det ännu oftare om vi bara lär oss mer. Där kommer Annika Kvist och Viktoria Tindberg in i bilden.

 

I den här boken vill de dela med av sig av kunskap, recept och grymma life hacks när det kommer till växtbaserad kost. De lär dig allt du behöver veta fördelarna med att äta växtbaserad kost, hur du ska äta grönt för att leva längre som befolkningen i de blå zonerna, vilka näringsämnen din kropp behöver och hur du får i dig dem. De förklarar också den gröna tallriksmodellen och bjuder på 63 enkla, näringsrika och goda växtbaserade recept, som går snabbt att tillaga och som innehåller få ingredienser. Dessutom har de skapat en kostplan för 28 dagar som hjälper dig att starta ditt nya gröna liv. Alla borde få uppleva de positiva effekter växtbaserad kost ger, både för sin egen och för planetens hälsa. Varför inte börja äta grönt redan idag? Det är faktiskt enkelt att vara hållbar! 

 

Boken i medierna: "Vi kan alla känna av en humördipp så här i början av året. Då ska du satsa på växtbaserad mat, som inte bara är bra för magen, utan även humöret. Välkommen till en gladare, grönare vardag." - Aftonbladet

Vill du köpa boken?

-Swisha 195 kr till 123 210 31 90 Amazing Growth AB

Glöm inte att uppge namn och fullständig adress i meddelandefältet i Swish appen, så kommer ett ex av boken hem till dig i brevlådan inom kort.

"Healthy Happy Living
– 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil"

Läs mer och beställ om boken längre ner på sidan.
healthyhappyfood.jpg
bottom of page