FÖRELÄSNINGAR

– DIGITALA OCH LIVE

Bygg ditt hållbara självledarskap & skapa energi hos dig själv och andra

Det fysiska och mentala välmåendet är ingenting man får, det är något man skapar själv men också tillsammans med andra i teamet. Här arbetar vi med att förstå hur hjärnan fungerar och varför det är svårt att göra en förändring, det tar kraft och energi och är förknippat med fara. Här går vem igenom fyra nycklar för en mental och fysisk balans: målsättningar, mindfulness, mat och motion och ni får med er många bra verktyg som kan börja användas redan samma dag för att skapa balans och harmoni i vardagen. Här pratar vi också om hur ni som team kan skapa en hållbar kultur tillsammans.

Träna din hjärna för mental balans med harmoni & välmående

Här dyker vi ner i vad hjärnan behöver för att må bra och hur vi bättre kan ta hand om oss för att skapa en mental balans och få perspektiv och distans till vårt beteende och vårt "monkey mind." 

"The Healthy Mind Platter" är en modell som beskriver vad hjärnan behöver för att må bra, precis som en kostcirkel för kroppen, har vi här en kostcirkel för hjärnan. Här får ni många enkla och bra verktyg som ni kan börja använda redan imorgon. 

Så här säger några av de som lyssnat på mina föreläsningar:

"Annika skriver inte folk på näsan utan på ett ödmjukt sätt delar hon med sig av sin kunskap och det är tydligt att alla får hitta sin egen väg i sitt hållbara självledarskap. Vi lärde oss att vill man få till en förändring är det viktigt att sätta mål. Det är aldrig för sent att börja – så varför inte börja redan idag som Annika säger”

–––––––––––

"Annika är en engagerad och personlig föreläsare som lyckas fånga gruppen

som helhet”  

–––––––––––

”Frågorna Annika driver är oerhört relevanta och viktiga, hon kopplar ihop forskning med konkreta aktiviteter där det finns något för alla att ta till sig. Dessutom är det tydligt att Annika brinner för området vilket smittar av sig och skapar engagemang även hos deltagarna”

–––––––––––

”Annika är har ju själv erfarenhet i ledande positioner vilket är fantastiskt. Det finns således mycket egna erfarenheter när hon föreläser inför ledare. Bra och intressant föreläsning med mycket interaktion mellan deltagarna. Här fick deltagarna prata med varandra och det skapar mer handlingskraft!”  

–––––––––––

”Annika är otroligt tydlig och energigivande, så det var ett nöje att släppa på henne till vårt dyrbara nätverk”

 

Läs mer om mitt samarbete med Talarnas här!

0E8A1460_188_edited.jpg
digitalt.jpg