FÖRELÄSNINGAR

– DIGITALA OCH LIVE

INSPIRERAS TILL EN MER HÅLLBAR OCH HÄLSOSAM VARDAG MED DRIV OCH ENERGI - SOM INDIVID ELLER FÖRETAG

 

“We are all here for some reason. Stop being a prisoner of your past. Become the architect of your future”

Robin Sharma

Jag brinner för att få individer och företag att göra hållbara och hälsosamma förändringar och verkligen få resultat. Jag är övertygad om att vi alla har svaren inom oss, dvs vi vet vad vi behöver för att må bra. Vi behöver börja med oss själva som individer. Steg ett är att stanna upp, lyssna inåt, reflektera. Steg två är att skapa nya hälsosamma rutiner som i sin tur skapar driv och energi som gör att vi kan leva våra liv fullt ut både privat och professionellt.

 

Det svåra är komma igång. Tricket är att arbeta med mål - långsiktiga och kortsiktiga och belöna sig själv på vägen - det är roligare och gör att du enklare når dina mål.

Jag erbjuder följande föreläsningar för individer & verksamheter: 

Productivity through rest

- blir du mer produktiv och hållbar genom vila

 

Känner du som jag att det ibland är svårt att släppa tankarna på jobbet när du är ledig? Då är du inte ensam. 

Hälften av alla svenskar känner att de är överarbetade enligt Microsoft Work Trend Index 2021, kanske som en följd av att tiden vi spenderar i möten har fördubblats det senaste året. Det i sin tur kan bidra till att tankarna på jobbet upptar en alltför stor del av vardag.

 

Vill du hitta verktyg för att kunna trycka på ”off” knappen när du vill för att hitta balansen mellan arbete och fritid? 

Fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil

- så kommer du igång redan idag

Du har säkert försökt att ändra på dina vanor i livet någon gång. Vi vet alla hur svårt det är att göra en livsstilsförändring. Under den här föreläsningen får ni de bästa tipsen för att redan idag komma igång med hållbara och hälsosamma rutiner i vardagen. Föreläsningen fokuserar på fyra nycklar: målsättningar, mindfulness, mat och motion. Vi arbetar igenom hur du sätter mål och får det att hända. Ingår: Boken Healthy Happy Living + 10 veckorsprogram 

Skapa hållbara resultat för dig och team

- med ett hälsosamt självledarskap i ditt team

Vad är viktigt för dig och ditt team i processen att skapa en hälsosam kultur? Vi arbetar i grupper och arbetar fram hållbara och hälsosamma rutiner som leder till ett hälsosamt klimat med ett självledarskap. Studier visar att fysiskt och mentalt välmående kommer högst upp på listan när det kommer till att skapa engangemang på en arbetsplats.

För chefer:

Hur rustar ni er för det mer coachande ledarskapet?

- så bygger vi engangemang, stolthet och driv 

”Anyone can lead when the plan is working, but the best leaders can lead when the plan falls apart” Robin Sharma

Ledarskapet håller på att förändras. Ord såsom självledarskap, distansledarskap, förändringsledarskap har blivit allt vanligare att förhålla sig till som chef. Ledarskapet har ändrat karaktär till att bli mer coachande och stöttande. Distansarbetet har ökat avsevärt under det senaste året. Här jobbar vi med verktyg för bygga en hållbar och hälsosam kultur med engangemang, stolthet och tillit.

Utöver ovan föreläsningar erbjuder jag även workshopupplägg på tre tillfällen för att gå på djupet och genomföra hållbara och långsiktiga förändringar. Vi arbetar digitalt eller live - upp till er.

Så här säger några av de som lyssnat på mina föreläsningar:

 

"Annika skriver inte folk på näsan utan på ett ödmjukt sätt delar hon med sig av sin kunskap och det är tydligt att alla får hitta sin egen väg i sitt hållbara självledarskap. Vi lärde oss att vill man få till en förändring är det viktigt att sätta mål. Det är aldrig för sent att börja – så varför inte börja redan idag som Annika säger”

–––––––––––

"Annika är en engagerad och personlig föreläsare som lyckas fånga gruppen

som helhet”  

–––––––––––

”Frågorna Annika driver är oerhört relevanta och viktiga, hon kopplar ihop forskning med konkreta aktiviteter där det finns något för alla att ta till sig. Dessutom är det tydligt att Annika brinner för området vilket smittar av sig och skapar engagemang även hos deltagarna”

–––––––––––

”Annika är har ju själv erfarenhet i ledande positioner vilket är fantastiskt. Det finns således mycket egna erfarenheter när hon föreläser inför ledare. Bra och intressant föreläsning med mycket interaktion mellan deltagarna. Här fick deltagarna prata med varandra och det skapar mer handlingskraft!”  

–––––––––––

”Annika är otroligt tydlig och energigivande, så det var ett nöje att släppa på henne till vårt dyrbara nätverk”

 

Läs mer om mitt samarbete med Talarnas här!

annika forelasning.png