top of page

NYHET 2024

hjärnsmart-

programmet 

Vill du skapa en personlig plan framåt som tar utgångspunkt från hur din hjärna fungerar?
 

Då ska du skicka in en ansökan nedan om att vara en av de 15 första att gå mitt program - Hjärnsmartprogrammet. Vi startar i den 8 januari 2024. 

Livet är för kort för att inte göra de förändringar man vill i livet. Min drivkraft är att skapa förändring, både för mig själv och andra. Just love it!

Ibland behöver vi alla en extra push för att ta steget mot det vi verkligen brinner för. Jag hjälper dig att förstå dig själv, din hjärna, och skapa en personlig väg framåt i ditt privata eller professionella liv.

Jag tror att alla skulle gynnas av en personlig coach för att få motivation och energi för förändring. Därför har jag skapat Hjärnsmartmetoden där du lär känna din hjärna, förstår vad som driver dig, och skapa förändring och framgång.
 

I mitt Hjärnsmartprogram, över tio veckor, får du kunskaper om hur din hjärna fungerar, enkla verktyg för en starkare hjärna, och balans och energi för att skapa förändring. Programmet är designat för dig som vill skapa mental hållbarhet, en tydlig riktning framåt, sätta och nå mål, etablera rutiner som avlastar hjärnans resurser, och prioritera det som verkligen gör skillnad i ditt liv. 
 

Under programmet kommer vi att utforska syfte och värderingar, lära oss om hjärnans hållbarhet, utveckla ett vinnande mindset, arbeta med målsättning och rutiner för att optimera hjärnan. Du kommer att skapa din egen plan för att skapa klarhet och framsteg i ditt liv och din personliga utveckling.
 

Vill du ansöka om en plats?

Fyll i formuläret nedan.

Har du frågor?

Maila: annika@annikakvist.com

bottom of page